top of page

palvelut + portfolio

Somemarkkinointi

Voin tuottaa sisältöä sosiaalisen median tileillesi (pääasiassa Facebook, Instagram ja Twitter) kuvien, tekstien ja videoiden muodossa. Tarjoan myös markkinointisuunnitelman tekoa somekanaviesi kukoistamiseksi. Haluatko kenties valmiita julkaisupohjia, jotka itse päivität kanavillesi vai tilin kokonaisvaltaista hoitoa, johon kuuluu myös seuraajien kanssa kommunikointi? Laita rohkeasti viestiä tarpeistasi ja löydetään yhdessä ratkaisu helpottamaan yrityksesi näkyvyyttä. 

Käännöstyöt

Voin kääntää mainostekstit, kotisivut tai muut haluamasi tekstit ruotsista suomeksi. Kääntäminen vaatii usein myös kulttuurisen kontekstin tuntemista. Minulla on kokemusta sekä ruotsalaisesta, suomenruotsalaisesta että ahvenanmaalaisesta kulttuurista ja tunnistan käännöstyössäkin tarvittavia kulttuurisia vivahde-eroja. Juuri se on minun "pisteeni i:n päälle" käännöstöitä tehdessäni. 

Kuvamateriaalia ja tekstejä Ahvenanmaalta

Tarvitsetko kuvamateriaalia Ahvenanmaalta? Entäpä mainostekstiä tai asiapitoisempaa artikkelia kauniista maakunnastamme? Olitpa matkatoimisto, toimituksen tuottaja, ahvenanmaalaisten tuotteiden jälleenmyyjä tai oppikirjojen kustantaja - voin auttaa sinua osaamisella ja kokemuksellani. 

Blogiyhteistyö / vaikuttajamarkkinointi

Haluatko tehdä palveluitasi tai tuotteitasi tunnetummaksi? Olisiko vaikuttajamarkkinointi kanssani yksi väyläsi siihen? Ihana Ahvenanmaani -blogini instatileineen on tehnyt yhteistyötä mm. Sunnan II:n, BrobackanSmart Parkin, ZonerinNiska Helsingin ja Brändön Lappon yrittäjien kanssa. Ota yhteyttä ja ehdota yhteistyötä! 

Puhujaksi

Teen myös aikataulujeni salliesssa puhujavierailuja. Kaipaatko koululle esitelmää Ahvenanmaasta, tapahtumaasi juontajaa tai seminaaria somemarkkinoinnista? 

Portfoliosta voit nähdä työni tuloksia. Pääset sinne tästä.

Venevajat Ahvenanmaa blogi
Tiina Fjellander Ahvenanmaa Sisällöntuotanto Ihana Ahvenamaani blogi
bottom of page